Wij zijn Domiveranda

Aangenaam kennis maken!

Sinds 2015 leveren en monteren we onder de naam Domifence betonschuttingen en schanskorven door heel Nederland. Sindsdien hebben wij niet stilgezeten en hebben we ons dienstenaanbod uitgebreid met het bouwen van veranda's, terrasoverkappingen en serres. Dit doen we onder de naam Domiveranda. Gevestigd in Roermond, Limburg, staan wij als Domiveranda-team garant voor duurzaamheid en de beste kwaliteit materialen, maatwerk en oog voor uw tuin!

Vanuit een kleine, lokale onderneming zijn wij uitgegroeid tot een gevestigde naam op het gebied van veranda's. Wij onderscheiden ons niet alleen in kwaliteit, maar ook in service; zowel de levering als montage van de veranda's hebben wij in eigen beheer.

Domiveranda werkt vanuit de vestigingsplaats Roermond. Iedereen kan bij ons terecht voor een maatwerk-project; groot of klein. Wij beschikken over de juiste kennis, kwalitatief sterke materialen, gereedschap én vakmanschap om van elk project een succes te maken. Zo bent u bij ons verzekerd van een totaalservice voor uw tuin. Uw wensen en onze expertise vormen zo de perfecte combinatie die zal leiden tot uw droomtuin!

Hakan Uzun, Oprichter Domifence & Domiveranda, Roermond.

Domifence Over ons

Waarom Domiveranda?

Eigen ontwikkeling en productie

Om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen, houden we de ontwikkeling en productie van onze producten in eigen hand. Daardoor hebben we meer inzicht in levertijden en houden we tevens grip op de kosten.

10 jaar garantie

Een overkapping of veranda is een behoorlijke investering, eentje die u misschien slechts één keer in uw leven doet. Daarom vinden we het belangrijk dat onze producten een lange levensduur hebben. Het begint natuurlijk bij het gebruik van duurzame grondstoffen en een vakkundige plaatsing. Mochten er binnen 10 jaar onverhoopt toch gebreken ontstaan aan uw terrasoverkapping of serre van Domiveranda, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Eigen showroom en showtuin

Wij zijn trots op onze overkappingen, veranda’s en serres! Daarom hebben we veel liefde en aandacht besteed aan het opzetten van onze eigen showroom in Roermond. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bekijken. Dat maakt de keuze een stuk makkelijker.

Vrijblijvend advies

Onze medewerkers plaatsen honderden overkappingen, veranda’s of serres per jaar. Ze hebben daardoor veel vergelijkingsmateriaal en kunnen u daarom goed adviseren over uw eigen situatie. Ze geven een zo compleet mogelijk beeld van de mogelijkheden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken en niet voor verrassingen komt te staan.

Vrijblijvend advies

Onze medewerkers plaatsen honderden overkappingen, veranda’s of serres per jaar. Ze hebben daardoor veel vergelijkingsmateriaal en kunnen u daarom goed adviseren over uw eigen situatie. Ze geven een zo compleet mogelijk beeld van de mogelijkheden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken en niet voor verrassingen komt te staan.

IJzersterke prijsstelling

Een mooie, robuuste overkapping hoeft niet duur te zijn. Voor elk budget is er een Domiveranda. Met onze prijscalculator ontvangt u binnen enkele muisklikken een kostenindicatie.

Niets is onmogelijk

Naast ons bestaande standaard assortiment kunnen we ook in haast elke situatie maatwerk leveren. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot het materiaal of de opbouw van een overkapping? We kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Terrasoverkappingen

Dankzij een uitgebreid standaard assortiment kunnen we kant-en-klare terrasoverkappingen leveren in diverse gangbare afmetingen.

→ Lees alles over onze terrasoverkappingen

Aluminium overkappingen

Een aluminium overkapping is een uitstekende keuze wanneer u wilt gaan voor een moderne uitstraling, weinig onderhoud en een lange levensduur.

→ Lees meer over Aluminium overkappingen

Douglas overkappingen

Een douglas houten overkapping is uitermate sfeervol, is flexibel qua afmetingen en gunstig in de portemonnee.

→ Lees meer over Douglas overkappingen

Veranda’s

Domiveranda is gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van aluminium veranda’s. We bieden verschillende mogelijkheden, waaronder het uitbreiden van uw veranda met een glazen schuifwand of dakbedekking van polycarbonaat.

→ Lees meer over onze Veranda’s

Serres

Ook voor het plaatsen, onderhouden of uitbreiden van serres is aan Domiveranda toevertrouwd. Met een serre creëert u een extra leefruimte die het comfort van binnen biedt, maar de openheid en gezelligheid van buiten geeft.

→ Lees meer over onze serres

Calculator

Met onze handige Calculator rekent u in een handomdraai uit hoeveel uw nieuwe terrasoverkapping zou moeten kosten. Dankzij het overzichtelijke stappenplan stelt u eenvoudig uw droomoverkapping samen. Probeer het zelf en laat u verrassen: een mooie overkapping hoeft immers niet duur te zijn.

→ Ga naar de calculator

Wat vinden klanten van ons?

Recensies

Wilt u ook uw tuin upgraden?

Bereken hier uw voordeel!

Hebben wij u geïnspireerd of heeft u vragen over onze producten? Vraag dan nu uw offerte aan! Ons team is gespecialiseerd in het plaatsen van uw veranda. Wij komen dan ook graag langs om u geheel vrijblijvend te adviseren over uw droomtuin!

Bereken uw voordeel vandaag nog!

Neem contact met ons op

Wij denken graag met u mee

Hebben wij u geïnspireerd, bent u bezig met een tuinrenovatie óf heeft u vragen over onze diensten en producten? Ons team is gespecialiseerd in het plaatsen van veranda's. Maar natuurlijk is er meer mogelijk; wij werken altijd met maatwerk en denken graag met u mee!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij adviseren u graag over uw droomtuin.

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.