Serre glazen schuifwand

Een serre is een specifiek type veranda die aan alle zijden dichtgemaakt is. Hierdoor is een serre over het algemeen meer onderdeel van het huis en minder van de tuin. Een serre heeft dus meestal de functie van een extra (tuin)kamer. Door uw serre met schuifdeuren of schuifpuien te verrijken, geeft u het buitenvertrek een extra impuls. In de zomer kan de schuifwand van de serre open, waardoor u toch het echte buitengevoel kunt ervaren. In de winter blijft het binnen behaaglijk, terwijl u toch bent omgeven door uw tuin en de buitenwereld.

Domiveranda is gespecialiseerd in het plaatsen van serres met schuifdeuren en glazen schuifwanden. Wij bieden standaard oplossingen aan in verschillende breedtematen tussen de 3 en 6 meter. Afhankelijk van de breedte die u nodig heeft, kunnen we ook variëren in het railsysteem dat we gebruiken voor de glazen schuifdeuren van de serre.

Wat kost een serre met glazen schuifwand?

Benieuwd naar de kosten voor een serre met glazen schuifwand? Het kan goedkoper dan u denkt! Gebruik onze handige calculator en u weet binnen enkele klikken waar u aan toe bent.